Meny
Sök
Translate

Ledkarta vå cykel

Svårighetsgrad på våra leder:

grönt = mycket lätta
blå = lätta
röd = medelsvår
svart = svår

Kartan kan avvika något från verkligheten. Det har även tillkommit nya spår så fråga gärna på plats för utförligare vägbeskrivning.

1. Tårtan-Blå
Ett av våra mest populära spår börjar med en flowig singletrail, mestadels ute på ett hygge. Banan avslutas sedan med stora berms och hopp med olika linjeval.

2. DH-spåret-Svart
Det klassiska svarta tävlingsspåret som bara blir bättre för varje år.

3. V-line-Grön
Nybörjarbanan V-line bjuder på stora berms och rolers i snäll lutning och bra bredd. Första spåret för dagen om du är nybörjare och ett bra tillhåll att träna kurvteknik.

4. Pipeline-Röd
En Vallåsenfavorit med bra fart och flow, blandning mellan singletrail, byggda vallar och småhopp.

6. Maggan-Röd
Ett tekniskt spår i början med två utmanande branter, Maggan blir sedan riktigt mysig med två broar och andra byggda utmaningar.

7. Woodstock-Röd
En äkta singletrail i klassisk anda, rötter överallt gör att du måste jobba mycket på cykeln för att behålla farten. Ett riktigt roligt spår när man får till tekniken.

9. OLD-Röd
Det första spåret som byggdes på Vallåsen en gång i tiden, dock är slingan helt omgjord numera och kombinerar branta lösa delar med lite flackare flowig singletrail.

Spruffs-Blå
Ej med på kartan, men omöjlig att missa från sittliften. Vårt senaste tillskott innehåller 94 pumpknölar och mängder av byggda berms, ett spår som passar allt från förstagångaren till elitåkaren.

Lilla Kycklingen-Svart
Ej med på kartan. Tillkom sommaren 2013 då vi ville ha ett till svart spår, kycklingen har därefter vart en stor favorit hos de lite duktigare besökarna. Ett väldigt händelserikt spår som avslutas med en klurig brant.

Väder
Pister
0/8
Liftar
0/7
Webbkamera
Snödjup
0cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
1260m
Längdspår
0/0km