Meny
Sök
Translate

Kort väg till vinterns roligaste jobb

Se våra lediga tjänster

Säsongsjobb Ulricehamn

Handel och Aktivitet

Arbetsledare Skidskola och Liftvärdar

Som arbetsledare arbetar du under Platschefen och ansvarar samt jobbar i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet, försäljning och service. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. Tillsammans med Platschefen ser du till så att verksamheten flyter på. Ett av dina främsta uppdrag är att anpassa personal efter behov och att inspirera och leda skidlärarna (och i de fall du ansvarar för hela avdelningen även liftvärdarna) i den dagliga verksamheten. I tjänsten igår även personalplanering så som schemaläggning samt optimering av bokningar i vårt skidskolebokningsprogram.

Arbetsledare Skiduthyrningen

Du jobbar i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet, försäljning och service. Du är Platschefens högra hand och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel.

I skiduthyrningen kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med många olika uppgifter. Skiduthyrningens huvudsakliga uppgift är att förse våra gäster med den utrustning de behöver för en komplett skidupplevelse på vår anläggning. I dagligdrift arbetar medarbetarna vanligtvis med uthyrning av utrustning vid disk eller med iordningställning av förbokad utrustning. Din huvudsakliga uppgift är att förbereda, förutse och koordinera arbetet så att det flyter på så problemfritt och kostnadseffektivt som möjligt och med rätt bemanning. I arbetet ingår även en viss administration så vi förutsätter att du har en god datorvana.

Skid-/Snowboardlärare

Älskar du skidåkning och tycker det är kul att lära ut. Kanske har du även en utbildning i Barn och fritid eller erfarenhet av att leda från föreningslivet? Då ska du söka som skid-/snowboardlärare hos oss. Du kommer arbeta med både barn och vuxna, grupper och privatlektioner. Jobbet är både utmanande och roligt och du kommer träffa många nya människor och har möjlighet att ge dem oförglömliga minnen. Saknar du skid- eller snowboardlärarutbildning, men är rätt person för oss, så hjälper vi dig med utbildning.

Skiduthyrare

Som medarbetare i skiduthyrningen kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med många olika uppgifter. Skiduthyrningens huvudsakliga uppgift är att förse våra gäster med den utrustning de behöver för en komplett skidupplevelse på vår anläggning. I dagligdrift arbetar du vanligtvis med uthyrning av utrustning vid disk eller med iordningställning förbokad utrustning.

Teamledare skidskola

Du kommer att jobba som arbetsledarens högra hand i skidskolan. I vår skidskola har vi både gruppverksamhet och privatlektioner. Älskar du skidåkning och tycker det är kul att lära ut. Kanske har du även en utbildning i Barn och fritid eller erfarenhet av att leda från föreningslivet? Då ska du söka som teamledare i skidskolan hos oss. Du kommer arbeta med både barn och vuxna, grupper och privatlektioner och vara de övriga skidlärarnas närmsta kontaktyta. Jobbet är både utmanande och roligt och du kommer träffa många nya människor och har möjlighet att ge dem oförglömliga minnen. Saknar du skid- eller snowboardlärarutbildning, men är rätt person för oss, så hjälper vi dig med utbildning.

Teamledare Skiduthyrning/shop

Som teamledare för Skiduthyrning/Shop är du arbetsledarens högra hand. Du jobbar i den dagliga driften på avdelningen som sköter hyra, shop, försäljning av skidskola och skipass. Du ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet, försäljning och service. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel. På Ulricehamn Ski Centers Skidhyra förväntas du leverera god service och kunskap till våra gäster, för att guida dem fram till rätt produkt för just dem! Du ansvarar för kassahantering. Du behöver både vara självständig och initiativtagande men också gilla att vara med i ett större team. Vi ser också gärna att du är har viljan att jobba mot försäljningsmål och triggas av utmaningar! Då det oftast är till Skidhyran man vänder sig som gäst när man har problem så kan alla möjliga frågor dyka upp.

Snö och Drift

Liftvärd

Som liftvärd fyller du en viktig roll på skidanläggningen. Det är inte bara att du ska finnas där som en trygghet för våra gäster och lära nybörjare att åka lift. Det är också du som träffar i stort sett alla anläggningens gäster. Det är viktigt att du är en god ambassadör för vår anläggning och att du kan svara på gästernas alla möjliga frågor samt ge roliga och välbehövliga tips för dagen!

Pistmaskinsförare

Som pistmaskinsförare på Ulricehamns Ski Center har du stort ansvar för gästens upplevelse då en väl pistad anläggning är grunden i en bra gästupplevelse. Du har erfarenhet av pistmaskinskörning och gillar att jobba med varierande arbetstider där nattarbete är vanligast. Du bör ha förståelse för maskinens funktion och intresse av att hålla utrustningen i ett gott skick. Förarbevis för pistmaskin är meriterande.

Snöläggare

Under perioden november – december brukar snöläggningen på Ulricehamn Ski Center vara som intensivast. Då snöläggningen är helt väderberoende kan det bli intensiva perioder då produktionen pågår dygnet runt. Du behöver också vara tillgänglig med kort varsel. Som snöläggare jobbar du i team om två till tre personer beroende på vädrets förutsättningar. Då arbetet är fysiskt krävande behöver du ha en god grundfysik. Du ska också ha antingen förarbevis för skoter/terränghjuling eller körkort utfärdat före 1 januari 2000.

Restaurang

Arbetsledare restaurang

Du jobbar i den dagliga driften på avdelning och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet, försäljning och service. Du är underställd platschefen och den närmaste kontakten för medarbetarna på avdelningen. Till din hjälp har du Teamledare. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel.

I restaurangen kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med de uppgifter som förekommer i en restaurang. Din huvudsakliga uppgift är att förbereda, förutse och koordinera arbetet så att det flyter på så problemfritt och kostnadseffektivt som möjligt och med rätt bemanning. I dina arbetsuppgifter ingår även inköp av råvaror, ekonomiskt ansvar för avdelningen, personalansvar med schemaläggning av personal och en viss administration så vi förutsätter att du har en god datorvana. Har du erfarenhet som kock eller arbete i restaurang är det meriterande.

Restaurangbiträde

Som restaurangbiträde är du värd/värdinna i vår restaurang. Ditt yttersta mål att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar.  För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du är restaurangens ansikte utåt, och nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Du kommer att stå i kassan, portionera mat, jobba i kallskänk, duka av bord, diska samt alla andra sysslor som förekommer i restaurangen.

Teamledare restaurang

Du jobbar i den dagliga driften i vår restaurang och ser till att gästens möte med oss alltid motsvarar våra mål gällande rutiner, arbetsflöden, effektivitet, försäljning och service. Du är underställd arbetsledaren för restaurangen. En viktig del i arbetet är att kunna motivera, engagera och ge feedback till sina kollegor för att få dem att prestera så bra som möjligt, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel.

I restaurangen kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med de uppgifter som förekommer i en restaurang. Din huvudsakliga uppgift är att vara arbetsledarens högra hand då du kommer att jobba direkt i verksamheten tillsammans med övriga medarbetare. Har du erfarenhet som kock eller arbete i restaurang är det meriterande.

Extrajobb

Extra liftvärd

Som liftvärd fyller du en viktig roll på skidanläggningen. Det är inte bara att du ska finnas där som en trygghet för våra gäster och lära nybörjare att åka lift. Det är också du som träffar i stort sett alla anläggningens gäster. Det är viktigt att du är en god ambassadör för vår anläggning och att du kan svara på gästernas alla möjliga frågor samt ge roliga och välbehövliga tips för dagen!

Extra Maskot/Björnbuse

Som Björnbuse fyller du en viktig roll på skidanläggningen. Du träffar i stort sett alla våra gäster i barnområdet. Det är viktigt att du är en god ambassadör för vår anläggning. I ditt arbete som Björnbuse kommer du jobba i team med en av liftvärdarna eller områdesvärdarna. Arbetstider är helger och lov.

Extra Restaurangbiträde

Som restaurangbiträde är du värd/värdinna i vår restaurang. Ditt yttersta mål att se till att vi alltid överträffar våra gästers förväntningar.  För att göra ett bra jobb måste du vara serviceinriktad och stresstålig men framför allt ska du älska att möta nya gäster och se till att deras besök hos oss blir oförglömligt. Du är restaurangens ansikte utåt, och nöjda gäster är alltid ditt främsta mål. Du kommer att stå i kassan, portionera mat, jobba i kallskänk, duka av bord, diska samt alla andra sysslor som förekommer i restaurangen.

Extra Skid-/Snowboardlärare

Älskar du skidåkning och tycker det är kul att lära ut. Kanske har du även en utbildning i Barn och fritid eller erfarenhet av att leda från föreningslivet? Då ska du söka som skid-/snowboardlärare hos oss. Du kommer arbeta med både barn och vuxna, grupper och privatlektioner. Jobbet är både utmanande och roligt och du kommer träffa många nya människor och har möjlighet att ge dem oförglömliga minnen. Saknar du skid- eller snowboardlärarutbildning, men är rätt person för oss, så hjälper vi dig med utbildning.

Extra skiduthyrare

Som medarbetare i skiduthyrningen kommer du att arbeta i ett stort arbetslag med många olika uppgifter. Skiduthyrningens huvudsakliga uppgift är att förse våra gäster med den utrustning de behöver för en komplett skidupplevelse på vår anläggning. I dagligdrift arbetar du vanligtvis med uthyrning av utrustning vid disk eller med iordningställning förbokad utrustning.

FAQ om jobb
Processen
Tipsa en vän
Väder
Pister
0/8
Liftar
0/7
Webbkamera
Snödjup
0cm
Temperatur
Temp
Längsta åk
1260m
Längdspår
0/0km